Yritys

Insinööritoimisto HPS kiinteistötutkimus on Kangasalla, aivan Pirkanmaan ytimessä toimipaikkaansa pitävä rakennusten tiiviysmittauksiin ja lämpökuvauksiin erikoistunut rakennusalan konsultointipalveluja tarjoava yritys. Päätoimialueemme on Pirkanmaa sekä noin 150 kilometrin alue sen ympärillä. Tarjoamme palveluita myös kauemmaksi, kun kyseessä on esim. rivitalo tai useampia mittauksia käsittävä tutkimuskokonaisuus.

Monipuolisen koulutuksemme ja työkokemuksemme ansiosta voimme tarjota teille luotettavat ja kattavat tutkimukset. Työkokemusta meiltä löytyy useita vuosia aina omin käsin rakentamisesta työnjohtoon saakka ja ensimmäiset kiinteistöjen tutkimuksetkin olemme tehneet jo vuonna 2011.

Insinöörin koulutus yhdistettynä RATEKO:n (Rakennusteollisuuden koulutuskeskus) sertifiointikoulutuksiin lämpökuvauksesta ja tiiviysmittuksesta takaavat osaamisemme korkean tason sekä viimeisimmän tiedon tutkimuksista ja säädöksistä.

Osoituksena osaamisemme korkeasta laadusta ja ammattitaidostamme on VTT Expert services myöntänyt sertifikaatit niin lämpökuvauksesta kuin tiiviysmittauksistakin.

 

lämpökuvaus Tampere, lämpökamerakuvaus Kangasala, lämpövuoto, lämpövuodon  ilmavuodon paikallistaminen
Missio

Tehtävämme on tutkia, kehittää ja parantaa elinympäristöä. Tarjoamalla parasta palvelua, voimme parantaa yhdessä asiakkaidemme kanssa asumisen laatua, kiinteistöjen kuntoa, kasvattaa kiinteistöjen arvoa sekä pienentää energiankulutusta.

Visio

Toimimme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa voidaksemme tarjota heille luotettavimmat ja energiatehokkaimmat ratkaisut kaikkiin tutkimuksiin, korjauksiin ja rakentamiseen. Autamme asiakkaitamme ylläpitämään investointien arvon.

Kalusto

Käytämme tutkimuksissamme viimeisintä kalustoa, joka lämpökuvauksen ja tiiviysmittauksen alalla on tarjolla. Pidämme kalustostamme hyvää huolta ja tutkimusvälineiden kalibroinnit on aina suoritettu asianmukaisesti. Näin takaamme tutkimustemme ehdottoman luotettavuuden.

Käytämme tutkimuksissamme vain tunnettuja laadukkaita merkkejä kuten Fluke, Minneapolis Blower Door, Testo jne.

lämpökuvaus Pirkkala, lämpökamerakuvaus Lempäälä, Fluke, minneapolis, testo

Toimialue

HPS Kiinteistötutkimus on Kangasalla kotipaikkaansa pitävä rakennusten lämpökuvauksin ja tiiviysmittauksiin erikoistunut yritys. Toimialueemme kattaa mm. Tampereen ympäristön, Pirkanmaan ja Hämeen.

Lämpökuvauksia ja tiiviysmittauksia teemme mm. seuraavissa kunnissa ja kaupungeissa:

  • Tampere - Kangasala - Lempäälä - Pirkkala - Valkeakoski - Ylöjärvi - Orivesi - Pälkäne - Nokia - Akaa - Hämeenkyrö - Ikaalinen - Urjala - Vesilahti - Virrat - Juupajoki - Ruovesi - Luopioinen - Hämeenlinna - Sastamala - Lahti

  • Sovittaessa teemme tutkimuksia myös laajemmalla alueella Länsi- ja Etelä-Suomessa.
Toimialue, Vesilahti, Lempäälä, Valkeakoski, Nokia, Orivesi ja ylöjärvi